Open Campus ICA Balkans – 7.03. 2018, ora 19:30, la

Cum sa te asiguri ca vei invata o profesie in 18 luni sau mai putin?

Inceputul de an vine de multe ori cu promisiuni legate de o noua cariera si multi manageri isi revizuiesc planurile de dezvoltare urmand exemplu colegilor sau al prietenilor care au facut deja pasul.

Cu resursele pe care le are fiecare, ei se informeaza pe canalele traditionale acum, cum ar fi Facebook sau Google navigand prin multele anunturi, mai mult sau mai putin atragatoare. Recent am trecut printr-o experienta similara. E adevarat eu sunt totusi in zona de educatie pentru manageri din 2013 si am lucrat doar cu cei hotarati sa invete o profesie, nu doar un set de abilitati.

Ideea este ca doresc sa observ mai degraba cum alege si mai ales de ce alege un manager un program, dintr-o perspectiva mai degraba de fost manager care a facut pasi similari in urma cu peste 12 ani.
Spuneam ca am primit solicitari de la o persoana care s-a informat foarte mult si a cerut chiar si referinte despre academia noastra la open campus si dupa ce a hotarat sa participle, s-a retras pentru a urma un curs online.

Aici as face o precizare, nu comentez decizia, stiu insa ca multe persoane care aleg cursuri online, nu beneficiaza de experienta de invatare a unui campus, in care se invata si de la colegi.

Platforma de invatare pe care o punem la dispozitia studentilor este virtuala, insa modeleaza toate activitatile necesare invatarii meseriei. Este foarte important sa inveti abilitati relevante si care se solicita in mediul de business, daca se poate cu facilitatori care au background in business si experienta de coaching profesionist, adica proiecte in companii derulate la un nivel de business asemanator studentilor tai.

Imbinarea invatarii in campus cu cele trei niveluri de practica confera garantia managerului ca va atinge nivelul profesional, necesar in organizatie daca alege specializare interna, sau obtinerea de proiecte si client daca alege o cale externa.

Un lucru pe care cursurile nu il pot oferi este accesul la proiecte si client imediat, asa cum se intampla in platforma globala de invatare, chiar in timpul accesului care este de pana la 18 luni.
Am decis sa deschidem campusul nostru pentru cei care doresc sa testeze tehnologiile noastre unice de invatare si va invit sa le accesati cat mai curand.

Si un ultim gand, daca tot doresti sa obtii ceva acum e momentul sa iti programezi vizita la noi in campus, pentru ca invatarea este un proces pe termen lung si continuu, dar care incepe aici:

About the author

Serban Chinole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

©2017 Serban Chinole

If you liked the article Join our community to read more,
BE among the first that find out about our promotions, offers, workshops and get a FREE invitation in our next event.

By submitting the form above you will be entered into my database. You won’t be signed up for anything. However, you may receive an email from me or my company every now and then pertaining to my site and news. I promise to NEVER rent or sell your email address.