Referinte

“Citesem tot felul de materiale legate de coaching si eram interesata de acest subiect relativ nou in organizatia noastra, de aceea, am fost curioasa sa particip la o sedinta de coaching. Am fost placut impresionata de rezultatul unei singure sedinte.

Raluca Chinole este un coach dedicat si pasionat de ceea ce face. Este o persoana  calma, blanda dar foarte hotarata, te ajuta sa te angajezi cu responsabilitate in realitatea obiectivului propus. Lucrul cel mai important invatat in acea sedinta de coaching este ca trebuie sa te orientezi spre rezultate, ca trebuie sa treci la actiune daca doresti ca lucrurile sa se intample.

O recomand pe Raluca tuturor celor ce doresc ca planurile lor, fie personale sau profesionale, sa prinda contur.”

Mihaela Stanescu, Training Manager, PROSPECTIUNI S.A.

“Am inceput sesiunile de coaching cu prea putina incredere ca m-ar putea ajuta sa fiu mai buna sau sa fac lucrurile altfel. “De ce sa le fac altfel? Am avut rezultate bune facand ceea ce fac acum”. Timpul si intrebarile Ralucai mi-au demonstrat ca gresesc presupunand ca nu am de ce sa ma schimb. Dar ce sa schimb si cum? Cu tact, rabdare si nu in ultimul rand o prezenta placuta, Raluca mi-a castigat mai intai increderea ca ii pot vorbi despre orice. Dupa care am inceput sa vad avantajele progamului de coaching, am inceput sa gasesc raspunsurile la intrebarile de ce/ce sa schimb si cum! M-a facut sa vad lucrurile din alta perspectiva, m-a ajutat sa inteleg ce ma limiteaza si surprinzator, mi-a placut! Intalnirile cu Raluca mi-au dat incredere, m-au motivat si in final iau cu mine “reteta” de a intelege ce ma opreste sa trec la alta etapa.”

Ileana M. Distribution Workstream Leader, EMEA Supply Chain

“Ședința de coaching cu Raluca a fost dușul rece de care toți prietenii mă menajau. Discuția m-a făcut să îmi dau seama nu ce și cum să fac aici și acum, ci ce să caut în experiențele de viață, oricare ar fi ele și oricând ar apărea, astfel încât eu să fiu împlinită. În plus, mi-a pus în față o oglindă a unui ”self” pe nedrept ignorat în tumultul social mult prea pragmatic și rațional.”
Mulțumesc, Raluca!

Anca, Student masterand UVT
Organizational and Occupational Health Psychology

Intalnirea cu coachingul prin intermediul Ralucai Chinole a fost un prilej de regasire a valorilor personale, de implinire profesionala si mi-a adus claritate in abordarea proiectelor personale.

Forta de a pune in lumina obiectivele si tactul cu care te conduce pe sinuosul drum al atingerii lor, sunt doar cateva din calitatile Ralucai de care am beneficiat in acest program.

Din spatele femeii delicate si diplomate razbate forta si tenacitatea cu care Raluca reuseste intotodeauna sa te conduca pe drumul ales.

Am fost placut surprinsa de disponibilitatea si profesionalismul pe care Raluca le pune in slujba meseriei de coach.

Datorita acestei experiente pot spune ca ma simt mai implinita si mai ferma in deciziile personale.

Multumesc, Raluca”

 

Director Recrutare si Gestiune Individuala – Una dintre primele 3 banci din Romania

“Acum, aproape de finalul primei mele calatorii de coaching, simt ca tot acest drum a meritat, chiar daca inca mai am de lucru pentru a imi indeplini telurile. Ca si rezultat, ma simt mult mai bine cu mine insami, stiu mult mai bine care sunt visele si obiectivele mele pe termen lung. Am mult mai multa incredere in mine insami. Imi cunosc mai bine punctele tari si ma simt impacata cu slabiciunile mele, fiind capabila sa le privesc detasat si cu mai multa intelepciune (asadar sa mi le asum mai bine)

Raluca este foarte buna in a-ti arata ca are incredere in tine, a te face sa te simti in largul tau, a te lasa sa dai frau liber emotiilor cand ai nevoie si a te conduce catre actiune cand esti pregatit sa o faci.

Multumesc Raluca pentru prima mea calatorie de coaching – a avut sens si si-a atins scopul.”

Dana Costea, Competence Manager, Ipsos Interactive Services

June 4, 2008

International Coach Federation

2365 Harrodsburg Road, Suite A325

Lexington, KY 40504

Dear Credentialing Committee:

I would like to recommend Raluca Chinole for Associate Certified Coach (ACC) ACTP level credentialing through the International Coach Federation organization. Raluca is a graduate of the ACTP program.

I have had an opportunity to observe Raluca coaching in different context and I have been personally coached by Raluca Chinole.

I have had few opportunities to observe, review and give a feedback and an overall assessment to Raluca in her role as coach.

Her commitment to the client and the profession of coaching is clear. Raluca has been one of the founding and active members of ICF in Romania.

Raluca has demonstrated a good understanding and practicing set of coaching competencies as defined by ICF: including good building of the rapport, very good listening skills and use of powerful deep questions. She has proved to be able to use her ability of direct communication and feedbacking very efficiently. She is also very good in establishing relationship, holding the space for client and making her accountable for decisions.

Based on these experiences, I firmly believe that Raluca meets all the requirements for ACC credentialing.

As a graduate of the CTI program and demonstrating the core competencies identified by ICF I believe Raluca will provide a real value to the coaching client.

To sum up Raluca Chinole has demonstrated during the coaching sessions a wealth of skills and has been fully engaged with the client. Raluca has been consistently showing her desire to further learning and deepening her skill set in the coaching domain.

It is a pleasure to recommend Raluca Chinole to the committee for ACC ACTP level

Credentialing.

Sincerely,

Katarina Emma Schapiro, PCC

Leadership &Executive Coach

ICF Prague/ Czech Republic Past President


©2017 Raluca Chinole