Programe coaching

Cea mai mare parte a actiunilor noastre sunt repetitive. Bune sau rele, ele ne-au adus unde suntem acum si reprezinta zona noastra de confort. Dar, sunt suficiente pentru a merge mai departe, pentru a evolua?

NU. De cate ori ne simtim blocati inseamna ca este momentul sa facem o schimbare. E timpul sa diminuam procentul activitatilor repetitive si sa crestem procentul activitatilor noi. Asta ne ajuta sa obtinem ceea ce vrem, sa iesim din anonimat, sa fim impliniti.

Investeste in tine. Coaching-ul este cea mai buna metoda de dezvoltare personala.

Leadership coaching

Ce si-au dorit si au obtinut clientii mei de pana acum?

Recunoastere, sa fie urmati, sa aiba rezultate, relatii bune cu ceilalti membrii ai echipei executive, incredere in sine, clarificarea obiectivelor, sa-si stabileasca prioritatile, sa fie validati si acceptati asa cum sunt.

Systems Relationship Coaching

Procesul de coaching al relatiei din interiorul unei echipe depaseste cu mult tiparele obisnuite folosite in lucrul cu echipele. Principalele beneficii pe care le-au obtinut clientii mei au fost constientizarea si intelegerea diferentei intre obiectivele individuale si cele pe echipa, alinierea tuturor membrilor echipei, dobandirea unor moduri de gestionare a situatiilor conflictuale, care este influenta ego-ului, a intereselor personale si cum sa diminueze prezenta acestora in relatiile din echipa, modalitati clare de colaborare in scopul indeplinirii obiectivelor pe echipa si cresterii performatei acesteia.

High potential coaching

Clientii se afla la o rascruce de drum. Au fost identificati de catre organizatie ca avand potential de avansare 1 sau 2 trepte. Ceea ce au nevoie in acest moment este sa isi clarifice planurile de viitor, sa iasa din starea de confort si sa acceseze noi oportunitati, sa inteleaga ce inseamna acest pas, ce rol isi asuma, mai multa vizibilitate, comportament strategic(viziune, iesirea din operational, concentrare pe imaginea de ansamblu).

©2017 Raluca Chinole